Trouwringen | Unieke Sieraden | Speciale Ontwerpen

Just by B Edelsmeden


Just by B hét atelier voor unieke-, exclusieve- en handgemaakte sieraden. Alle sieraden worden 100% binnen uw budget speciaal ontworpen en gerealiseerd. Zo draagt u altijd iets unieks! Bel of mail voor een vrijblijvende afspraak.

                                                 

                       

onze Werkwijze..........

Meestal maken wij 2 afspraken, maar voor diegene die van ver komen proberen wij zoveel mogelijk in het 1e gesprek tot een ontwerp te komen.

De 1e afspraak zal voornamelijk gaan over u en wat u zoekt in een sieraad. Gevoel, emotie, passie of zoals bijv. bij trouwringen de verbinding tussen jullie. Verder zal het gaan over de stijl van het sieraad strak, speels, modern e.d. en wat natuurlijk belangrijk is het budget dat u heeft voor het sieraad. Het budget bepaald in grote mate het materiaal gebruik in het ontwerp.

De 2e afspraak zullen wij de ontwerpen aan u laten zien, ter verduidelijking wordt er soms een voorbeeld gemaakt in zilver of koper, en kunnen er altijd wijzigingen aangebracht worden. Ook kunt u hier aangeven of u zelf, samen met de goudsmid, handelingen wilt verrichten aan uw sieraad.

Meestal zijn 2 afspraken wel voldoende om het sieraad te gaan maken, bij ringen wordt er vaak nog een afspraak gepland voor het passen van de ring, alvorens er evt. edelstenen gezet gaan worden.

Just by edelsmeden gaat voor kwaliteit, design en betaalbare sieraden. Wij werken met ieder reëel budget.

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of bel 038-230 48 68

  

 

          “Het leuke van een handgemaakt      

            sieraad is dat wij slechts éénmaal

            het ontwerp van uw keuze gebruiken.

            Uw sieraad blijft uniek!”