Trouwringen | Unieke Sieraden | Speciale Ontwerpen

Just by B Edelsmeden


Just by B hét atelier voor unieke-, exclusieve- en handgemaakte sieraden. Alle sieraden worden 100% binnen uw budget speciaal ontworpen en gerealiseerd. Zo draagt u altijd iets unieks! Bel of mail voor een vrijblijvende afspraak.

Reacties

Ageeth en Hilco op 18-09-2012 20:37

Ageeth en Hilco,

via internet gezocht naar een edelsmit,en uitgekomen bij just by B... onze trouwringen worden door Bianca ontworpen, en kunnen het proces op de voet volgen. Wij zijn erg blij, dat we voor just by B hebben gekozen! Succes in je carierre, wij voorzie geen problemen. Ageeth en Hilco

Bernard en Boukelina op 15-05-2012 14:46

Beste Bianca en Martijn, Nogmaals hartelijk bedankt voor de mooie ringen. We vonden het erg leuk om onze trouwringen samen met jou, Bianca, te ontwerpen en te maken. Je dacht goed mee en stuurde ons goed aan tijdens het maakproces. De ringen zijn nog mooier geworden dan we hadden verwacht en pasten precies in ons budget. We vonden het erg gezellig en komen zeker nog eens terug! Heel veel succes gewenst samen! Groet, Bernard en Boukelina Ps: Martijn de website ziet er goed uit!

Douwine op 29-04-2012 08:51

Ik ben heel blij met mijn ring, en zal hem met veel plezier dragen. En wat heb je hem weer mooi strak gemaakt! Dank je wel. Groeten van Douwine en Peter

Marjolein en Wim op 13-04-2012 10:07

Beste Bianca,

Wij zijn dik tevreden met onze trouwringen!

Bedankt!

Bianca Knopert op 12-04-2012 10:17

Beste Bianca, wat is ie mooi geworden... mijn prachtige ketting. Ik wou graag wat speciaals n.a.v. de geboorte van mijn 2 kindjes. Heel spannend dat we hem deze week konden ophalen en hij overtrof echt mijn verwachtingen.. het is precies wat ik graag wilde. Ontzettend bedankt voor het meedenken, het bij ons thuis komen en het passend maken binnen ons budget, super!! Dat ook Lynn nog een prachtige verrassing kreeg, heeft ook ons zeer verrast. We komen zeker nog eens terug!!

Nogmaals bedankt voor alles,

Bianca, Patrick, Lynn en Daan

Geesje Hoeve-Dunnink op 27-02-2012 10:37

Bianca, nogmaals bedankt voor de mooie hanger die je hebt gemaakt van onze trouwringen. Ik ben er heel blij mee en krijg er veel positieve reactie's op. Ook de ring, die je groter hebt gemaakt voor mij, draag ik inmiddels weer met veel plezier.

Carola op 25-02-2012 17:35

Bianca, bedankt voor de mooie trouwringen en het creatief meedenken!

Jasper & Carola

Anouk Kanbier op 04-02-2012 20:36

Onze trouwringen zijn geweldig geworden! Ik vond het een verassing dat er zo met ons werd meegedacht. Op de site stond: 100% binnen uw budget en ik dacht: we zullen nog wel zien. Maar wij hebben precies die ringen voor de prijs die wij in gedachten hadden. Ik had zelf sieraden die ik graag in de trouwring wilde terugzien. Helemaal gelukt. Wij zijn helemaal tevreden. Warm aanbevolen voor een 100& uniek product. 

Bedankt Bianca;)

Sonseeahray op 19-12-2011 21:56
Bedankt voor de hele mooie ring. Alweer mooi gedaan. Ik ben er heel blij mee!
Sonseeahray en Johan Geertsma op 09-12-2011 21:02
We zijn heel erg blj met onze vernieuwde trouwringen. Ze zijn echt prachtig geworden. Hartstikke bedankt Bianca.. Super!

 

 

           “De meeste reparaties kunnen wij

             ook verzorgen.

             Van het op maat maken van ringen

             tot het veranderen of solderen van

             defecte sieraden”.


.