Trouwringen | Unieke Sieraden | Speciale Ontwerpen

Just by B Edelsmeden


Just by B hét atelier voor unieke-, exclusieve- en handgemaakte sieraden. Alle sieraden worden 100% binnen uw budget speciaal ontworpen en gerealiseerd. Zo draagt u altijd iets unieks! Bel of mail voor een vrijblijvende afspraak.

                                                                                                                                              Nieuw: Parte Mia hangers

 

Just by Edelsmeden hét atelier in Zwolle voor mensen die van unieke sieraden houden.

Alle Trouwringen/Sieraden worden speciaal voor u ontworpen en met de hand gemaakt, daarvoor gebruiken wij diverse (edele)metalen zoals goud, zilver, titanium, palladium e.d. Ook verwerken wij regelmatig diverse edelstenen in de sieraden. 

De ontwerpen worden veelal in samenspraak met u gemaakt en als u het leuk vind mag u zelf, samen met de goudsmid, handelingen verrichten aan het sieraad om het nog specialer maken.

Wij werken uitsluitend op afspraak (ook `s avonds tot 22.00 uur), zodat u en uw sieraad alle aandacht krijgen. Edelsmeden hèt atelier in Zwolle voor mensen die van unieke sieraden houden.

Omdat wij alle sieraden in opdracht en 100% binnen budget van de klant realiseren, vind u geen prijzen op onze website van de inopdracht gerealiseerde sieraden. Wel kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een vergelijkbaar sieraad. Let er wel op dat u ons voldoende gegevens omtrent het sieraad verstrekt, zodat wij u een scherpe prijs kunnen aanbieden. Denk hierbij aan materiaal, dikte, breedte, ringmaat e.d. Lees verder onze werkwijze……….   

 

                      Wilt u weten of wij iets met uw budget kunnen?

                      Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan, of laat u verrassen en maak een afspraak!

 

  

Trouwringen

               TROUWRINGEN

Colliers

               COLLIERS

Fantasie-ringen

               FANTASIE-RINGEN

Diversen

               DIVERSE SIERADEN